Welcome!

About the Game:
3D Tenis. 3D tenis" je velmi povedená hra s propracovanou grafikou. Pokuste se odehrávat míčky se správným načasováním, abyste svého soupeře zaskočili silnými a přesnými údery.

https://i.ibb.co/XzKHmry/2bce54e8387e.jpg
>>> ENTER 3D TENNIS HACK <<<

Budete vyznávat styl hry od základní čáry nebo se pokusíte agresivně zaútočit na síti? Nejlepší komentáře. dobra hra skoda ze se neda ulozit kdo souhlasi da like 174. fakt dobra hra komu se taky libi da like 85. je to dobrý a grafika je taky výborná 42. Nejnovější komentáře. 3 kolo - 1:4 prehra 1. AHOJ FARK SUPER DCERA JI MILUJE TY JSOU 2. Ta hra je jako realná je fakt super :) 6. Komu vadí že furt dávájí lidi, jestli se vám to líbí like, tak dejte like! 7. finále: 4:0 - 1:56 ,) :D :D 4. 1min 32sec 0:3 prohravam 6. podani max 145 km/h 2. jsou jim vidět kozy 4. 3D Tenis je parádní hra z prostředí tenisu. Nepatří už k nejmladším, ale grafikou se stále drží na dostřel některým klidně i o 5 let mladším hrám. Audio je velmi kvalitní, herní zážitek pak přímo nepřekonatelný. Skvělá možnost pohybu společně s možností vybírat razanci a umístění úderu je opravdu realistická, menu je kvalitní, a jediná opravdu velká chyba je nemožnost uložit hru. Také by to chtělo multiplayer a kariéru, ovšem hra je již stará a je to spíše o nesmírně kvalitním herním požitku, který můžete opakovat znovu a znovu. Mé hodnocení: 8/10. 5. to je dobrá hra akorát to je na prd že hraju s počítačem ale jinak se mi to líbí :D :D :D :P 1. komu se líbí at dá like 3. Dobrá hra ale dal bych tam turnaje po světě a na uložení jinak dobrá hra kdo souhlasí at dá like 3. Kdo má rád tuto hru like 2. jak si muzu zahrat s nekym a ne jen s pocitacem.zaregistrovany jsem 1. skoda ze sa neda ulozit ale dobra hra. 1. hraju ale nic moc 2. mám výdrž 3. já tomu panákovi. 4. směju se svému úspěchu kterej není 3. Je to nejblbější hra na celý zeměkouli, hrozná grafika a to pohybování není na 3D fakt na p*** hra 10. dobra hra za tamto co jsem rek sorry 1. NEJBLBSI HRA SVETA NEJLEPSI JSOU OPERACE 22. dobra hra skoda ze se nenecha ulozit:(. protoze me to potom prestane bavit 7. je to moc pěkný. 1. vyborna tenisova hra ale je trochu lehka 5. jsem ve finále bez ztráty jediného gemu :) 1. dobra hra jenom finale hrozně těški 1. Zdravím. Kdo by si chtěl zahrát skvělou tenisovou hru, tak nabízím dream match tennis online. Hrajeme proti sobě a máme založenou ligu. Stačí si akorát hru nainstalovat a přidat se k nám. Pro bližší informace mi stačí napsat zprávu. 1. je super, ale krátká a finále je moc težký jinak super hra. stalo se vam ze jste daly z podani sit ? 5. 6 cpu nejde porazit. to je hra od Yahoo :D 9. vynikajici hra jenom trosku lehci ale je zabavna hlavne ve finale ,) 2. je to pecka je to superhra ja by som jeje dal oscara za najlepšiu hru na superhrách!! je to proste super ale môže byť trochu ťahšia predsa len 5x som ju vyhral celú 1. nejdriv 3 semifinále potom 3 finále a 1 vítězství(4-3) 3. TY JO TO FINALE JE ALE TEZKE 3. posledna lopticka a ja som dal do sietky vyhral som 5 cup poharou ale inak skvela hra . D 2. supr hra hraju furt dostal sem se do 3 kola. Dobrá hra ale byl jsem poslední míček od vítězství ve finále a on mi to otočil a byl konec. :-( Bezva hra , ale mohla být trošku těžší a delší . Jinak klobouk :) hrozná hra - 5 cpu nejde porazit,snažim se o výhru už nejmíň půl roku a pořád nic.Takže, bez urážky ale je to hroznáhra. 33. ja jsem se jednou dostal do hardu 1. dobrá hra výhra je to bezva:D 2. tohle nikdy neomrzí. supr dostal sem se az do finale. Fakt good hra porad me bavi. kdo tuhle hru nevi hrat je deckooo sak je to lahke do finale 5 min. Mně se to líbí sranda spadnout :D. Táto hra je sice dobra, ale velmi kratka a lahka. zo ziadnym z nich nemam problem az na posledneho ale toho by som dal na obtiaznost 1, pretoze ich fackam do radu :D . a blbe je ze ked podavam tak sa mi hra horsie ako ked podava on 1. super hra, dokončeno! :D. jak se dávají esa neboli nějaké pěkné podání mě to vžycky letí do sítě nebo do autu. Je to dobrá hra. je to skvela hra :) 2. je to husta hra vyhral sem ji asi tisickrat ale porad je to dobry :42::42::42: 1. Uz sem to 12 krat vyhral je tam moc malo kol. už se mi začíná aj trochu dařit :) když se to hraje výckrát rychleji se do toho dostávám. abych pravdu rekla je to trochu težký . nechápu proč tu tak machruje te?? :O 2. bolp by dobre si nastavit tazsiu obtiaznost lebo az tie opsledne 2 duely su tazsie a tie 2 prve su uplne lakhke. tato hra je najlepsie z tenisovych hier na superhrach slabsim uderom sa da skratit ku sieti skor to ide bekendom ale zle je ze sa nedaju vybrat hraci aj tak najlepsi tenista je ***Roger Federer*** 2. nejlepší je xbox kinect druhá sezona. je to pěkně blbá hra,protože se nedá trefit ani míček. škoda, že nejde zahrát ve výměně do sítě, mohlo by to být zajímavější.. :) nej hra na světě :):DDD. tahle hra je velme ale velmi good. Tota hra je fakt super. super hra 4:0,4:0,4:0,4:0. nej nej nej tennis? doopravdoví tenis je lepší. 1. lidi tahleta hra je fakt jednoduchá všechny zápasy sem vyhrá 4:0 nekecam ,) těžký nedal sem to ani jednou. celeé jsem to prošel bez ztráty fifteenu :) je to normální 4:0 4:0 4:2 a 4:0 divny co? :) ale jinak je to bomba hra :) 1. druhy zapas 4:0 a na fifteeny 40:0 40:15 40:0 40:0. prvy zapas 4:0 a na fifteeny 40:0 40:30 40:0 40:30. uzasna najlepsia tenisova hra. to je blbost ved to ani nejde dat jeden set a najhorsie je ze ani podavat sa skoro neda. Roger Federer daughters are called Charlene Riva and Myla Rose, not Natalia. super hra 1.z.6:4,3:6,6:2. zuzanka321 vůbec ti nezávidim. Tatzo hra je super,ale je moc kratka dala jsem ji 10 krat za sebou. roger federer is my dad 1. najlepsia tenisova hra vobec :D. je dost dobrý ale dost lehký a dost krátký ale je to super a zy esa ty jsou best. moc dobra hra, hraji už ji dlouho a strašně mě baví dávat esa:) Super hra poprvé jsem ji vyhrál :) čau tato hra je super na začátku sem to nechál a nedával sem nikoho pak sem to pochopil a dávam sem všechny až na toho posledního ted když vím jak se to hraje je to šíleně lehky a proty který to nebaví protože je to moc lehký tak jedna věc: když střílete tak nezaměřujte kam chcete střílet ale prostě stříjete je to super spestření :D rosťa. super nepřišel jsem ani o jeden fiftýn. Konecne som to zdolal , aj ked najvecsie problemy mi srpavilo asi to 3tie kolo , ale inac super hra . ted jsem to dal po 4. Je to dobrá hra už jsem ji vyhrál 3x. ta hra ujde neni mam nej hra 1. jooo jsem vítěěězzz yahoo games tennis 3D thank you thank you, děkuji jako vettel mega hra, jsem rád že superhry vůbec existují. kdo vyhraje finále, ať je prezidentem ČR. Nejde to vyhrát. Moje finále: 1: 5:0 2: 5:2 3: 5:1 4: 5:0 5: 5:1 Nikdy jsem to nevyhrál. Nej hra co vic rict:-D. vyhral jsem dvakrat 4:0 4:1 a to třetí jsem nehral. posledníé je dosť ťažkí. nejhorší tenisová hra na světě. grafika dobrá ale to ovládání 1. dobra hra ale co stoho ked stale vihram. sem na to mistr vihravam 5 0 na seti. Ve finále jsem vyhrál 4.0 na seti. Dobra hra ale turnaj take prejdu bez straty micku kdyz mam podnai jeto same eso a kdyz ma podani on tak dam return po care a nedoběhne to. je to dobrá hra 1. Ja sem to udelal cely asi 50x je to uplne jednoduchy ale ten posledni ten cernoch je tezkej ale us pohoda a dostanete pak zlatou medaily ale je to primitivní. no moc mě to nezaujalo. ale znam i jiné hry i lepší i horší. no kdyby to udělali šipkama a nééé myší. ale pro každý má jiný názor. p. eště jsem ji nehrála ale vypadá zajímavě. když nebudu vědět tak mi pls poradte diky.

3D Tennis hack